El bací de les eleccions del PAS-UB

Aquest blog neix amb la voluntat de facilitar un espai on tot el PAS de la UB pugui exercir lliurement el seu dret d'expressió sobre qüestions de la Universitat de Barcelona i especialment sobre tot allò que afecti o pugui afectar al PAS de la UB.

No obstant això, la CGT no se'n fa necessàriament responsable de les opinions dels comentaris a les entrades d'aquest blog. La CGT-UB sols ens farem responsables de les opinions publicades sota les nostres sigles.

La CGT-UB demana a qui s'animi a participar i publicar opinions en aquest blog, la deguda consideració als drets i a la dignitat de tothom. Si clarament hi hagués algun comentari directament ofensiu cap a persones, ens veuríem en la necessitat de no publicar o suprimir l'esmentat comentari.

A N I M A'T___i___ P A R T I C I P A !

dijous, 6 d’octubre del 2011

Posa-te'l i Passa'l


T'adjuntem una proposta de símbol pel No a les retallades!
Et demanem que l'imprimeixis i te'l posis amb una grapa, agulla, clip,... i te'l posis a visible en la roba. Tambè pots reduir-ho o ampliar-ho i posa'l en lloc visible al teu lloc de feina.
I... clar... passa'l!

Vine demà divendres 7 d'octubre a donar-li una gran carbassa al molt honorable president de la generalitat, per agrair-li el seu poc respecte vers de la universitat pública. La carbassa se li lliurarà amb motiu de l'acte d'inauguració oficial del curs acadèmic a l'edifici Vèrtex de la UPC (zona universitària).

Us fem palès que la convocatòria de la Plataforma Unitària (PUDUP) és a les 9:00 hores a la sortida del metro de Palau Reial. PROCURA NO FALTAR-HI TU!

Es demana assistir amb robes negres per simbolitzar el dol pel deteriorament ocasionat i continuu vers de la universitat pública i així com la pretensió final de la generalitat per lapidar o enterrar tot allò que avui encara roman sent públic.

Aclariment: ens han arribat diverses consultes i/o amonestacions sobre la dualitat de convocatòries pel dia de demà. Ens veiem en el deure d'aclarir-vos que és aquesta la convocatòria unitària. És aquesta la convocatòria on s'apleguen els esforços i mobilitzacions de totes les universitats públiques catalanes sense exclusions. Tots els col·lectius: PAS, PDI i Estudiants/es. Associacions diverses i també de molts o TOTS els sindicats. Alguna altra convocatòria separada, pregunteu-li amb ells per què ho fan o per què volen confondre i dividir a la comunitat universitària catalana. No obstant que ningú pateixi perquè de ben segur que totes i tots confluirem en el mateix lloc.

Us esperem demà a les 9 a la sortida del metro de Palau Reial, amb la vostra samarreta negra i alguna cosa amb la que fer soroll (xiulet, cassola, tapadora, paella, vuvucela.....

salut i lluita,